Instagram social icon

Creëer Jouw Online Succes: Laat Ons Jouw WooCommerce Webshop Realiseren.

Dwaal niet langer door het doolhof van uiteenlopende prijzen bij het laten maken van een webshop. Bij de ene aanbieder lijkt het een koopje, terwijl de prijzen elders duizelingwekkend zijn. Geen zorgen, wij bieden duidelijkheid. Ontdek hoe we te werk gaan, wat je krijgt voor jouw investering, en laten we samen een webshop smeden die niet alleen indruk maakt, maar ook jouw omzet verhoogt. Of je nu kiest voor een eenvoudige basiswebshop of een geavanceerd exemplaar, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

Wat kost een WooCommerce webshop ?

De prijs van een webshop is vergelijkbaar met de vraag ‘Wat kost een auto?’ Het is volledig afhankelijk van jouw specifieke wensen. Je kunt zelf alle details doorploegen of de keuze maken voor een adviseur die niet alleen jouw huidige behoeften in kaart brengt, maar ook vooruitkijkt. Wij begrijpen dat jouw webshop een langetermijninvestering is, en daarom verdienen jouw keuzes zorgvuldige overweging. Maak vandaag nog een afspraak om jouw toekomstige webshop te bespreken, waarbij we verder kijken dan de huidige wensen om een oplossing te creëren die jarenlang waarde toevoegt en jouw investering rechtvaardigt.

Zelf creëren of uitbesteden ?

Met de opkomst van gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen (CMS’en) is het bouwen van een website of webshop toegankelijker geworden dan ooit. Maar waarom zou je dan nog overwegen om een webbouwer in te schakelen voor het laten maken van je webshop?

Technische werking

Waarom genoegen nemen met een webshop vol losse eindjes? Wij streven naar perfecte techniek die resulteert in tevreden klanten. Laat alle technische instellingen aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.

Snelle laadtijd

Een razendsnelle webshop trekt niet alleen bezoekers aan, maar zet ze ook om in klanten. Bovendien draagt het bij aan een gunstige positie in de zoekresultaten van Google.

Voldoet aan de verwachtingen van jouw klanten.

Laat jouw persoonlijke voorkeuren los en richt je op de wensen van je klanten voor maximale verkoopresultaten. Een webshop laten creëren door een specialist bespaart je niet alleen tijd, maar ook frustratie. Wij garanderen dat alle essentiële functies inbegrepen zijn en bieden deskundig advies bij de talloze keuzes die je moet maken voor jouw webshop.

Stimuleert bezoekers tot concrete stappen.

Bezoekers in jouw online winkel zijn essentieel. Maar hoe stimuleer je hen om jouw producten daadwerkelijk te kopen?

Voldoet aan de criteria van Google.

Hoe bekend ben jij met het optimaliseren van webshops voor zoekmachines? Klinkt structured data als abracadabra? Voor ons is het gesneden koek.

Ontdek de meerwaarde: Wat brengt het jou op ?

Jouw webshop verdient een rendabele investering. Wij begrijpen dat volledig. Hoewel garanties buiten ons bereik liggen, delen we graag succesverhalen van talloze tevreden klanten van Flexiva Design. Of het nu gaat om splinternieuwe webshops die snel rendabele omzet genereren, of om bestaande webshops die na onze vernieuwing aanzienlijk in omzet zijn gestegen. Onze focus ligt op:

Flexiva Design: Dynamiek in creatie.

Wanneer kies je voor Flexiva Design om je website te laten ontwikkelen? Dat is wanneer je waarde hecht aan:

Stap voor stap, jouw website op maat.

Met een helder en gestroomlijnd proces streven we gezamenlijk naar één doel: het vermenigvuldigen van jouw omzet door doelgericht en efficiënt samen te werken aan de optimalisatie van jouw website.

1. Inspiratie.

We beginnen met het ontdekken van jouw visie en doelen. Samen verkennen we ideeën en inspiratie om een solide basis te leggen voor jouw unieke online aanwezigheid.

3. Ontwikkeling.

Nu begint de technische magie. We gebruiken de kracht van WordPress om jouw ontwerp tot leven te brengen. Functionaliteiten worden toegevoegd, de site wordt responsief gemaakt, en we streven naar perfectie op elk detail.

5. Analyseren.

In de laatste stappen bekijken we de statistieken als ons betrouwbare kompas. Door zorgvuldige monitoring van bezoekersaantallen, interacties en andere meetbare gegevens, krijgen we een gedetailleerd inzicht in hoe uw website presteert. Deze cijfers dienen niet alleen als evaluatiemiddel, maar ook als richtingaanwijzers voor verdere optimalisatie.

2. Ontwerp.

In deze fase zetten we jouw visie om in levendige ontwerpen. We perfectioneren de look en feel, zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring en creëren een visueel aantrekkelijke website die jouw verhaal vertelt.

4. Testen.

Voordat we de wereld jouw website laten zien, doorlopen we uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt. We luisteren naar feedback, finetunen waar nodig en garanderen een foutloze lancering.

6. Lancering.

Het is tijd om je website de wereld in te sturen! We zorgen voor een vlekkeloze lancering en ondersteunen jou bij de eerste stappen in de digitale arena. Jouw online succesverhaal begint hier.

Veel gestelde vragen.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en doelen.

Klik hier voor de tarieven.

Absoluut. WordPress heeft een solide beveiligingsstructuur en met regelmatige updates en beveiligingsplugins kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop veilig en beschermd blijft.

We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent met het beheren van je webshop.

Ja, absoluut! Een van de voordelen van het werken met WordPress is de gebruikersvriendelijke interface die het beheren van de inhoud eenvoudig maakt. Nadat we de website hebben ontwikkeld, krijg je toegang tot het WordPress-dashboard. Hier kun je moeiteloos pagina’s toevoegen, tekst bewerken, afbeeldingen uploaden, blogberichten publiceren en meer.

Scroll to Top