Instagram social icon

Laat de bouw van je website aan experts over. Wij creëren WordPress-websites met bewezen resultaten, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent.

Een nieuwe website is noodzakelijk, maar met de overvloed aan werk is het zelf bouwen geen haalbare optie. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Hoe creëer je echter een effectieve website die zichtbaar is voor zoekmachines en daadwerkelijk klanten aantrekt? Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress-websites die meetbaar succes opleveren voor onze klanten. Leer meer over onze aanpak of vraag direct een offerte aan.

Je website moet niet alleen aanwezig zijn, maar actief voor je bedrijf werken.

Het gaat verder dan enkel een paar online pagina’s met bedrijfsinformatie. Het doel is duidelijk: nieuwe klanten aantrekken, offerte-aanvragen genereren of zelfs directe verkopen voor WooCommerce-webshops. Terwijl veel webdesigners indrukwekkende ontwerpen kunnen creëren, gaan wij een stap verder. Wij combineren niet alleen een aantrekkelijk design, maar zorgen ook voor doordachte technische aspecten en een strategische opzet van je website. Onze focus ligt op het transformeren van bezoekers in daadwerkelijke klanten.

Websites gebouwd met WordPress: modern en eenvoudig te gebruiken.

Wij ontwerpen websites met behulp van WordPress, een contentmanagementsysteem dat voortdurend wordt bijgewerkt naar de laatste trends in de online markt en bovendien zeer vriendelijk is in gebruik. Dit betekent voor jou:

Eenvoudig het beheer van je eigen website in handen hebben

Dankzij WordPress ben je in staat om moeiteloos nieuwe pagina’s of berichten te creëren. Geen gedoe meer met wachten op een webbureau voor aanpassingen. Het is simpel: log in, maak of wijzig, publiceer en je bent klaar. Een buitengewoon handige oplossing.

Voortdurend bijgewerkt met de meest recente technologische ontwikkelingen.

WordPress wordt actief onderhouden door een uitgebreide gemeenschap van betrokken individuen. Elke maand worden er diverse verbeteringen aan het systeem toegevoegd, variërend van kleine aanpassingen tot significante upgrades. Hierdoor blijft jouw website consistent voldoen aan de actuele normen.

Zorg ervoor dat je website online goed vindbaar is door middel van optimalisatie.

Ongeacht of je zelf je zoekmachine-optimalisatie uitvoert, biedt WordPress de mogelijkheid om tot in detail te werken aan de verbetering van de vindbaarheid van je website in zoekmachines. Wij leggen een solide basis voor SEO, waardoor jouw website klaar is om online ontdekt te worden.

Eenmaal live, ontkom je niet aan updates en back-ups. Ook deze administratieve taken nemen wij graag uit handen met onze uitgebreide WordPress-onderhoudsservice.

75M+

Websites

39%

Van alle websites draait op WP

SEO

Vriendelijk

48

Talen

Steeds een website die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Elke website die we creëren is een individueel kunstwerk; we hanteren geen standaard sjablonen. Ook jouw website wordt volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw wensen en vooral gericht op jouw doelstellingen. Wat voor jou van waarde is en wat je met je website wilt bereiken, vertalen wij in een op maat gemaakte website. Dit omvat:

Flexiva Design: Dynamiek in creatie.

Wanneer kies je voor Flexiva Design om je website te laten ontwikkelen? Dat is wanneer je waarde hecht aan:

Stap voor stap, jouw website op maat.

Met een helder en gestroomlijnd proces streven we gezamenlijk naar één doel: het vermenigvuldigen van jouw omzet door doelgericht en efficiënt samen te werken aan de optimalisatie van jouw website.

1. Inspiratie.

We beginnen met het ontdekken van jouw visie en doelen. Samen verkennen we ideeën en inspiratie om een solide basis te leggen voor jouw unieke online aanwezigheid.

3. Ontwikkeling.

Nu begint de technische magie. We gebruiken de kracht van WordPress om jouw ontwerp tot leven te brengen. Functionaliteiten worden toegevoegd, de site wordt responsief gemaakt, en we streven naar perfectie op elk detail.

5. Analyseren.

In de laatste stappen bekijken we de statistieken als ons betrouwbare kompas. Door zorgvuldige monitoring van bezoekersaantallen, interacties en andere meetbare gegevens, krijgen we een gedetailleerd inzicht in hoe uw website presteert. Deze cijfers dienen niet alleen als evaluatiemiddel, maar ook als richtingaanwijzers voor verdere optimalisatie.

2. Ontwerp.

In deze fase zetten we jouw visie om in levendige ontwerpen. We perfectioneren de look en feel, zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring en creëren een visueel aantrekkelijke website die jouw verhaal vertelt.

4. Testen.

Voordat we de wereld jouw website laten zien, doorlopen we uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt. We luisteren naar feedback, finetunen waar nodig en garanderen een foutloze lancering.

6. Lancering.

Het is tijd om je website de wereld in te sturen! We zorgen voor een vlekkeloze lancering en ondersteunen jou bij de eerste stappen in de digitale arena. Jouw online succesverhaal begint hier.

Veel gestelde vragen.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en doelen.

Klik hier voor de tarieven.

Absoluut. WordPress heeft een solide beveiligingsstructuur en met regelmatige updates en beveiligingsplugins kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop veilig en beschermd blijft.

We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent met het beheren van je webshop.

Ja, absoluut! Een van de voordelen van het werken met WordPress is de gebruikersvriendelijke interface die het beheren van de inhoud eenvoudig maakt. Nadat we de website hebben ontwikkeld, krijg je toegang tot het WordPress-dashboard. Hier kun je moeiteloos pagina’s toevoegen, tekst bewerken, afbeeldingen uploaden, blogberichten publiceren en meer.

Scroll to Top