Instagram social icon

Navigeer naar Succes: Betaalbaar Webdesign op Maat.

Ontdek onze tarieven en laat je verrassen door de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Bij ons webdesign bureau streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die jouw online aanwezigheid versterken. Met transparante tarieven en een passie voor creativiteit zorgen wij ervoor dat je website niet alleen indruk maakt, maar ook binnen je budget past.

WordPress prijzen en tarieven.

Bij ons webdesign bureau begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom hanteren we een ‘vanaf’ prijsindicatie, omdat we geloven in maatwerk voor elk uniek project. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website, een uitgebreide e-commerce oplossing of aangepaste functionaliteiten, onze prijzen dienen als een startpunt. Wanneer je bij ons een aanvraag indient, ontvang je van ons een kostenindicatie, waarin we aangeven wat de verwachte maximale kosten zullen zijn. 

WordPress installatie.

Eenmalig €65,-

Maatwerk WordPress Webdesign.

Vanaf €800,- 

Maatwerk WordPress Webshop.

Vanaf €800,- 

WordPress Webdesign/Webshop moderniseren.

Vanaf €650,-

WordPress Onderhoud.

€45,- p/m

Uurtarief.

Webdesign op maat, expertise met een tarief dat past.

Terwijl het gemiddelde uurtarief van een freelance webdesigner rond de €85 ligt, hanteren wij een tarief van €65,- per uur, zoals verder uiteengezet in het bovenstaande overzicht. Dit tarief is van toepassing op alle ontwerp- en ontwikkelingswerkzaamheden, evenals op taken die niet onder een ‘vaste prijs’ vallen.

Veel gestelde vragen.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en doelen.

Klik hier voor de tarieven.

Absoluut. WordPress heeft een solide beveiligingsstructuur en met regelmatige updates en beveiligingsplugins kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop veilig en beschermd blijft.

We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent met het beheren van je webshop.

Ja, absoluut! Een van de voordelen van het werken met WordPress is de gebruikersvriendelijke interface die het beheren van de inhoud eenvoudig maakt. Nadat we de website hebben ontwikkeld, krijg je toegang tot het WordPress-dashboard. Hier kun je moeiteloos pagina’s toevoegen, tekst bewerken, afbeeldingen uploaden, blogberichten publiceren en meer.

Scroll to Top