Instagram social icon

Dit is Flexiva Design.

Wie ben ik ?

Mijn naam is Teun ter Horst, en ik ben trots om mijzelf voor te stellen als de drijvende kracht achter dit webdesign bureau. Afkomstig uit de prachtige regio van de Achterhoek, heb ik mijn roots diep verankerd in nuchterheid en toewijding.

Mijn professionele reis begon in de dynamische omgeving van de 11e Luchtmobiele Brigade, waar ik niet alleen militaire discipline opdeed, maar ook een passie ontwikkelde voor precisie en doelgericht werken. Deze fundamentele waarden vormen de kern van mijn aanpak in webdesign en de grafische vormgeving daarvan.

Met meer dan 5 jaar ervaring in deze boeiende branche, heb ik mijn vaardigheden voortdurend verfijnd en aangescherpt. Mijn toewijding aan excellentie weerspiegelt zich in de projecten die ik realiseer. Of het nu gaat om het ontwerpen van intuïtieve websites of het creëren van visuele identiteiten die spreken tot de kern van een merk, mijn doel is altijd om hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke en functionele resultaten te leveren.

Ik nodig je uit om samen te werken aan het verwezenlijken van jouw digitale visie. Laten we een unieke en indrukwekkende online aanwezigheid voor jouw onderneming te creëren. Ik kijk ernaar uit om samen iets buitengewoons te bouwen.

Scroll to Top