Instagram social icon

Boost je WordPress-prestaties: Onderhoud voor Websites en Webshops.

Net zoals elk goed instrument heeft ook jouw WordPress-website zorg en aandacht nodig. Flexiva design begrijpt dat en biedt een professionele onderhoudsservice vanaf €45,- per maand. Wat houdt ons WordPress-onderhoud precies in?

De overeenkomst heeft een minimale looptijd van 1 maand en het WordPress-onderhoud is maandelijks opzegbaar.

Wat je krijgt met ons WordPress-onderhoudspakket :

WordPress-updates

Het is essentieel om WordPress-updates eenvoudigweg door te voeren, vooral omdat het vaak om veiligheidskwesties gaat. Flexiva Design neemt de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van je website op zich en controleert direct of alle plug-ins na de update nog steeds optimaal functioneren.

Plug-in updates

Iedere WordPress-website herbergt plug-ins, en net zoals voor WordPress zelf, is het cruciaal om deze plug-ins actueel te houden. Binnen onze onderhoudsservice nemen we ook deze verantwoordelijkheid op ons.

Updates aan het thema

Maakt jouw WordPress-website gebruik van een thema voor het ontwerp? Zelfs deze thema’s ondergaan updates, niet alleen om naadloos te blijven integreren met WordPress-updates, maar ook om de prestaties te optimaliseren. En ja, je hebt het goed geraden: ook deze updates worden nauwlettend in de gaten gehouden door ons team.

Webshop onderhoud

Wanneer je een nieuwe actie lanceert in jouw webshop, is het van groot belang dat jouw WordPress webshop soepel en veilig blijft draaien. Wij staan voor je klaar en zorgen voor het onderhoud van jouw WooCommerce webshop. En als je nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen aan jouw webshop, dan denken we graag met je mee.

De tijd die je als leek besteedt aan deze updates is aanzienlijk. Als je het verwaarloost, loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kunnen storingen en onnodige kosten ontstaan. Voor ons zijn updates dagelijkse routine: we voeren ze snel en vakkundig uit, met een scherp oog voor detail. Dat bespaart jou niet alleen veel tijd, maar ook zorgen.

Wat kost het onderhoudsplan ?

Onze WordPress-onderhoudsservice begint bij slechts €45,- per maand, een bescheiden investering voor gemoedsrust en zekerheid betreft een van jouw belangrijkste marketinginstrumenten: je website of webshop. Daarnaast bespaar je aanzienlijk veel tijd die je kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

De overeenkomst heeft een minimale looptijd van 1 maand en het WordPress-onderhoud is maandelijks opzegbaar.

Veel gestelde vragen.

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functies die je nodig hebt. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en doelen.

Klik hier voor de tarieven.

Absoluut. WordPress heeft een solide beveiligingsstructuur en met regelmatige updates en beveiligingsplugins kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop veilig en beschermd blijft.

We zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent met het beheren van je webshop.

Ja, absoluut! Een van de voordelen van het werken met WordPress is de gebruikersvriendelijke interface die het beheren van de inhoud eenvoudig maakt. Nadat we de website hebben ontwikkeld, krijg je toegang tot het WordPress-dashboard. Hier kun je moeiteloos pagina’s toevoegen, tekst bewerken, afbeeldingen uploaden, blogberichten publiceren en meer.

Scroll to Top